Kom in actie tegen de over-consumptie en over-productie van textiel! Wij dagen Enschede en omgeving uit om zelf aan de slag te gaan om van overgebleven kledingstukken of ander restmateriaal een nieuwe creatie te maken. Show je creatie op de Overlap-Parade en geef je fantasie alle ruimte.

We gaan natuurlijk zelf ook aan de slag en hopen samen met jullie een fantastische sustainable parade neer te zetten. Noteer 30 oktober 2021 alvast in je agenda, want dan gaat het in de binnenstad van Enschede gebeuren! Dus nog genoeg tijd om een prachtstuk in elkaar te zetten.

In aanloop naar de Overlap-Parade gaan we in september op verschillende locaties in Twente workshops organiseren. Om elkaar te inspireren en voor degenen die wat ondersteuning kunnen gebruiken. Samen werken we aan een duurzamere manier om met kleding en textiel om te gaan.

Op woensdag 8 september vindt in Enschede een workshop plaats via Concordia, in het pand van Warp Technopolis. Adres: Stationsplein 1A, 7511 JD Enschede.

Meld je aan via ons contactformulier voor de Overlap-Parade en mocht je óók naar 1 van de workshops willen, zet dit er dan specifiek bij en welke je wilt volgen want er is plek voor max 10 personen per workshop, vol=vol op volgorde van aanmelding. De workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers per workshop. Wij hebben materiaal en kledingstukken maar je eigen favoriete spullen meenemen kan natuurlijk ook! Materiaalkosten per workshops €5,00. Voor studenten €2,50 per persoon (inclusief koffie/thee), contant te voldoen op de avond zelf.

 

Woensdag 8 september

19:30-22:00 uur

Warp Technopolis

Stationsplein 1A, 7511 JD Enschede