Overlap is een kersvers mode en textiel platform in Enschede dat de bewustwording wil vergroten m.b.t. de overconsumptie en overproductie van textiel.
Wij zijn van mening dat kleding en textiel waarde heeft en geen wegwerpartikel behoort te zijn.
Kom erachter hoe leuk het kan zijn kleding met elkaar te ruilen en tegelijkertijd verantwoord bezig te zijn.
In de maand augustus zijn we te vinden bij Tankstation Cultureel Vulpunt in Enschede met onze Pop Up kleding-ruilwinkel voor volwassenen, uiteraard veel dameskleding maar we hebben ook heren- kleding én voor iedereen die niets heeft met de kwalificatie dames- of heren-kleding maar dat zelf wel bepaald. Voel je dus welkom en neem kledingstukken, schoenen, accessoires mee die jezelf niet meer draagt maar die nog wel fashionable, heel, schoon en gestreken zijn.
Voor de hanteerbaarheid vragen we je max zo’n 5 items in te wisselen en max 5 “nieuwe” items per persoon weer uit te zoeken. Hoe hoger de kwaliteit en hipheid van de items die je inbrengt des te meer punten je kunt scoren, die je weer kunt inwisselen voor “nieuwe” stukken in onze shop.
Mocht het zo zijn dat je geen kleding hebt om in te wisselen maar je ziet toch wat leuks dan kun je tegen een vergoeding ook kleding uitzoeken.
Dus kom lekker swappen en tegelijkertijd, tijdens dezelfde openingstijden, is er ook nog een expositie van Project Uitloper te zien (zie Festival-agenda “Project Uitloper” voor meer info).

5 augustus t/m 28 augustus 2021

Donderdag van 12.00 tot 21.00 uur en vrijdag & zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur

Tankstation Cultureel Vulpunt

Deurningerstraat 28, 7514 BJ Enschede